Προϊόντα ματιών της Tzimas Cosmetics

November 2020

Με το βλέμμα στα μάτια σας!

Προϊόντα ματιών της Tzimas Cosmetics

Το περίγραμμα των ματιών είναι μία εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή, λόγω της  λεπτότητας της επιδερμίδας και τις λιγότερες ίνες κολλαγόνου που βρίσκονται σε αυτό το σημείο σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Επιπλέον πρόκειται για ένα σημείο του προσώπου με διαρκή κίνηση, σημαντική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική ρύπανση και το blue light που εκπέμπουν τα κινητά, τα tablets και οι υπολογιστές.

Είναι συχνά μία από τις πρώτες περιοχές του προσώπου που εμφανίζουν τα σημάδια της δερματικής γήρανσης όπως αφυδάτωση, ξηρότητα της επιδερμίδας, γραμμές έκφρασης, λεπτές ρυτίδες που σταδιακά γίνονται πιο βαθιές και μόνιμες, μαύρους κύκλους και βλεφαρόπτωση.

Με τη χρήση των κατάλληλων, ειδικών προϊόντων της Tzimas Cosmetics το βλέμμα σας θα λάμψει και πάλι!

Κρέμα Ματιών με Βιοπεπτίδια

Κρέμα Ματιών με Βιοπεπτίδια

Η καινοτόμος σύνθεσή της περιέχει ειδικά σχεδιασμένα βιομιμητικά πεπτίδια και φυτικά εκχυλίσματα αγριοκαστανιάς και λαδανιάς. Δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τις βλαβερές επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας και του blue light, να απαλύνει αισθητά τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, κάτω από τα μάτια και στο μέτωπο και να εξομαλύνει τη λειτουργικότητα του δέρματος.

Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό

Κρέμα Ματιών με Υαλουρονικό

Κρέμα «ολιστικής» δράσης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Είναι εμπλουτισμένη με σύγχρονα συστατικά φυτικής και βιοτεχνολογικής προέλευσης, όπως το εκχύλισμα φλοιού ακακίας Κωνσταντινουπόλεως (Albizia julibrissin), το φυτοδραστικό darutoside, υαλουρονικό οξύ ειδικού τύπου και γλυκοκίνες,  που έχουν εξαιρετική τεκμηριωμένη δράση ενάντια στα κλασικά σημάδια της γήρανσης του δέρματος, τους μαύρους κύκλους αλλά και τη χαλάρωση των βλεφάρων.


e-shop: www.tzimas-cosmetics.gr

Facebook: Tzimas Cosmetics

Instagram: tzimas_cosmetics

Youtube: Tzimas Cosmetics